Női karcsúsító trikó inSPORTline Revolution Slim

Nő karcsúsító. Nő karcsúsító

Tartalom

  Kiváló alak és karcsú derék a Sweat Shaper karcsúsító mellény segítségével. A mellény felgyorsítja a természetes testhő emelkedését, elősegíti az izzadást és a gyorsabb fogyást.

  ab kerékgörgetés fogyás

  A karcsúsító mellény rugalmas kompressziós szövetének köszönhetően azonnal karcsúbbnak nő karcsúsító, csak azzal, hogy magán viseli.

  A karcsúsító mellény összehúzza a hasát és formálja a derekát, így sokkal jobban fog kinézni.

  legjobb karcsúsító alakformáló vélemények

  A karcsúsító mellény viselésekor lapos has, szexi derék- és alak érzését kapja. A Shaper mellény viselése az edzés és napi tevékenységek során szaunához hasonló élményt nyújt.

  méregtelenítő ár a szervezet tisztítása

  A Sweat Shaper segítségével több kalóriát égethet el, és gyorsabban nő karcsúsító a megszabott eredményeket. A mellény könnyű, kényelmes és gyorsan száradó Felgyorsítja a természetes testhőt és elősegíti az izzadást Azonnal alakhoz illeszkedik, és ruha alá is alkalmas Támogatja az izzadást, így gyorsabban elérheti kiszabott eredményeit Segít a fogyásban Hőtartó polimer szövet Fogyjon négyszer gyorsabban séta, pihenés vagy nő karcsúsító során.

  moszat segíthet a fogyásban

  A hőelnyelő polimer szövet forró, szaunához hasonló élményt nyújt. Könnyű, kényelmes és gyors száradás. Ruhák alá alkalmas, így edzés és mindennapi tevékenységek közben is viselheti.

  nordictrack fogyni