Érdekes kérdésekre kellett válaszolnia Hornernek - Lefogyok, de utálom veszíteni

Lefogyok magam

Tartalom

  A diéta alapjai, avagy hogyan fest egy diétás étrend?

  lefogyok magam

  Lefogyok, de utálom veszíteni. Utálom magam és az életem 5.

  lefogyok magam

  Imád enni? Vannak emberek, akik számára az evés messze többet jelent, mint a szükséges táplálékbevitelét a szervezetükbe, vagy akár egyfajta élvezetes tevékenység rendszeres "művelését". Számukra az evés a lét központi eleme, egyszerűen annyira imádnak táplálkozni, hogy kis tulzással egész életük e körül forog.

  lefogyok magam

  Egyébként az evés imádat nem feltétlenül jelenti azt, hogy az illető biztosan túlsúlyos, vannak olyan rengetegszer, rengeteget evő emberek is, akik ennek ellenére cingár vékonyak maradnak. Kicsit kevésbé fanatikusaknak is jelenthet az átlagosnál jóval többet a napi étkezések mibenléte, azaz megtervezetten, nagy gondot ráfordítva döntik el, mit ebédeljenek, hogy vészeljék át a vacsoráig tartó időt, végül milyen táplálék bevitelével zárják a napot.

  lefogyok magam

  Az ő számukra is ismerősek az lefogyok magam gondolatok, amelyek annyira stabilan befészkelik magukat az ember agyába, hogy egyszerűen lefogyok magam. Ha létezne "étkezési törvény", akkor abban biztosan megtalálnánk a következő axiómákat: 1; Csak két dolgot de utálom veszíteni lefogyni és enni 2; Nem vagyok éhes, csak unatkozom, szóval eszem 3, Három út vezet a szívemhez: ha kaját veszel nekem, ha kaját csinálsz nekem, vagy ha kaja vagy 4, A technológia nem különösebben lefogyok magam, hacsak nem tudok ennivalót letölteni 5; Az evésben nincs olyan lefogyok, hogy MI!

  Én a legeslegnagyobb dolog szeretnék lenni.

  lefogyok magam