Ha kedvencének fogynia kell, segítsen neki fogyásban szenvedés nélkül

Fogynia kell, Fogyás kiegészítők - Fogynia kell

Fogynia kell!

hogyan lehet elveszíteni tíz font zsírt

Ez volt az ítélet, pedig álomnőnek tartották Az elmúlt években aligha volt olyan Victoria´s Secret katalógus, bemutató, esemény, ahol ne láttuk volna a csodaszép szőkeséget, aki egyébként a márka angyala, kiemelt modellje is volt. Hogy miért váltott, addig erről nem nagyon nyilatkozott, de most megtörte a csendet. Pár hete az Instagramon egy "Empowered by Failure" a sikertelenség fogynia kell vezérelve feliratú pólóban pózolt, és alatta egy hosszú vallomásban a gyönyörű modell leírta, hogy nagyon sokat küzdött az utóbbi időben azzal, hogy állandóan a saját testének tökéletességével fordult a világ felé, holott ő pontosan tudja, hogy egyáltalán nem tökéletes a teste.

Erin Heatherton ebben a posztjában elismerte, hogy mindig egy hamis, kreált önkép mögé bújt, de most eljött az idő, hogy előlépjen, és ő maga legyen a változások mozgatója. Szeretné, ha minden nőnek létre tudna hozni egy olyan felületet, ahol tudják vállalni magukat, az igazi énüket.

Tényleg minden kövér embernek fogynia kell?

A vallomáshoz mellékelt fotó: erin heatherton, topmodell, vicotrias secret, fehérnemű, fehérneműmodell, vallomás, fogyás Fogynia kell tartott a modell talányos vallomása, most azonban itt a folytatás. Erin Heatherton egy divatmagazinnak őszintén nyilatkozott arról, hogy milyen volt Victoria´s Secret-angyalnak lenni.

lytess karcsúsító

Nem hittem el, hogy ezt mondják" - mesélte a szépség. Ugyan mi mindig csak a napfényes oldalát látjuk fogynia kell ilyen show-knak, és igazán furcsa szembesülni fogynia kell, hogy az álommunka talán nem is annyira fantasztikus, mint amilyennek elsőre képzelnénk.

10 kg testzsírt veszít