Dr. Zajkás Gábor: Fogyókúra hatékonyságának növelése gyógyvízzel?

Fogyas vizzel, Több oka is van

Tartalom

  Szerző: Ripost Hihetetlen módszerrel fogyott le ez a 27 éves nő: heti harminc liter vizet ivott, és villámgyorsan ledobott fogyas vizzel kilót.

  fogyas vizzel protein diéta étrend

  A 27 éves Alyssa Lusk életmódot is váltott: heti alkalommal jár edzeni, kiiktatta a szénhidrátot és cukrot tartalmazó ételeket, és kerüli a gyorséttermeket. Miután megismerkedtek a mostani férjével, Alyssa egy év alatt 19 kilót szedett fel; a nagy boldogságban ugyanis egyáltalán nem foglalkozott az étrendjével, nem sportolt, ráadásul párjával sokat jártak gyorséttermekbe.

  fogyas vizzel káros vérszegénység fogyást okozhat

  A tanárként dolgozó nő akkor döntött a változtatás mellett, amikor már kilencven kilót nyomott, és nem talál magának ruhát. Beiktatta napirendjébe a rendszeres mozgást, elhagyta fogyas vizzel szénhidrátot, cukrot, gyorséttermi ételeket.

  fogyas vizzel fogyás iratkozzon fel e mailt

  Orvosa javaslatára megnövelte a napi vízbevitelét: két literről négyre emelte a mennyiséget. Eleinte sokat gyalogolt, majd heti alkalommal lejárt a konditerembe.

  fogyas vizzel roham gyógyszerek fogyás esetén

  Az eredmény megdöbbentő volt: a most 65 kilós nő 25 kilótól szabadult meg. Plusz motivációt jelentett számára, hogy párja akkor kérte meg a kezét, amikor a felesleg felét már leadta - így az is hajtotta, hogy az esküvőre formába jöjjön.

  fogyas vizzel mi okozza a megmagyarázhatatlan fogyást és fáradtságot

  Azonban mielőtt belefognál, konzultálj orvosoddal - ha túllősz a célon, a vízmérgezés szív- vese- és májelégtelenséghez is vezethet, illetve akár halált is okozhat.